English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Kookworkshop ‘Onder de pannen‘ - diverse locaties€ 69 p.p. incl. BTW

Samen koken en daarna genieten van de heerlijke gerechten die u samen heeft bereid. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke kookworkshop voor u en uw collega’s! We hebben diverse locaties waar deze culinaire workshop wordt verzorgd, afhankelijk van uw wensen en budget. Koken in een synagoge? In het bos? Een prachtig grachtenpand of aan boord van een schip? Of toch liever in een authentieke bioscoop? Het kan allemaal, want bij ons bent u goed ‘onder de pannen‘!

Heerlijk 3- of 4 gangen diner naar keuze
U kunt kiezen uit een ruim aanbod van 3 of 4-gangen menu‘s (afhankelijk van locatie, wensen en budget), variërend van Frans, Italiaans, Spaans, Mediterraan, Thais tot Japans. Er wordt altijd gewerkt met dagverse producten.
Heeft u dieetwensen of zijn er mensen vegetarisch? Geen probleem, maar laat het ons vooraf even weten, dan houden we er rekening mee.

Schorten & koksmutsen
Leuk als extraatje, om uw collega’s, vrienden óf zakenpartners te verrassen met een passend cadeau: een mooie schort en/of koksmuts, die u kunt laten bedrukken met uw bedrijfslogo of een leuke zin. Een blijvend aandenken aan uw uitje. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Koken in combinatie met een andere activiteit?
Uiteraard kan dat! Laat ons weten wat u in gedachten heeft, dan zorgen wij voor een programma waarbij de onderdelen goed op elkaar aansluiten.
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 3 - 5 uur, afhankelijk van de locatie, uw wensen en budget
 Locatie: Wij hebben zeer veel kooklocaties in ons aanbod. Vertel ons uw wensen en we doen u graag een voorstel
 Aantal personen: 10 - 500 personen
 Prijs: Euro 69 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 69,00 incl. BTW
 Inclusief: Locatie, personeel, diner naar keuze + eventueel drankuitkoop, afhankelijk van locatie en budget
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking