English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Kookworkshop in Amsterdams grachtenpand€ 125 p.p. incl. BTW

In dit zeer luxe aangeklede grachtenhuis in hartje Amsterdam kunt u uitgebreid met elkaar koken en tafelen. In de 18e eeuw was dit grachtenpand vermoedelijk eigendom van een welgestelde tabakshandelaar. Nu heeft u de gelegenheid om hier met elkaar culinair te genieten in een sfeervolle ambiance.

Het 4-gangen diner bereidt u voor in het souterrain in de moderne keuken met klassieke accenten. In de zogeheten ‘Chambres’, de stijlkamers van dit woonhuis, wordt u uitgenodigd om gezamenlijk te dineren aan de feestelijk gedekte tafels met ondermeer roomwit tafellinnen, zilveren bestek en karaffen, kristallen glaswerk, bloemen en kaarsen. Met een beetje fantasie voelt u de ‘Gouden Eeuw’ herleven!

Diner keuze
U kunt kiezen uit een 4-gangen diner uit de ‘Franse‘, ‘Italiaanse‘, ‘Oosterse‘ of ‘Hollandse‘ keuken. Uiteraard wordt er alleen gewerkt met dagverse producten, dus is het recept nog even geheim. Zijn er vegetariërs in de groep of mensen met een dieet? Geen probleem, maar geef het ons van tevoren even door. De recepten krijgt u mee zodat u de gerechten na deze kookworkshop ook nog eens thuis kunt maken!

Voorbeeld menu’s


 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 5 uur
 Locatie: Prachtig amsterdams grachtenhuis
 Aantal personen: 10-35 personen
 Prijs: Euro 125 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 1 250,00 incl. BTW
 Inclusief: Begeleiding, locatie, 4 gangen diner, alle drankjes gedurende de avond, aankleding, recepten nederlands/engelstalig uitgedeeld
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking