English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Meet & Eat ‘- vergaderen & kookworkshop€ 0 p.p. incl. BTW

Samen vergaderen...
Verenig het nuttige met het aangename! Dat is wat u met ‘meet & eat‘ doet. De dag begint met een vergadering op een locatie waar alles voor handen is. Afhankelijk van uw groepsgrootte, uw wensen en uw budget hebben wij diverse mogelijkheden voor een inspirerende vergadering in de binnenstad en daarbuiten. En daarna gaan natuurlijk de handen uit de mouwen!

Samen Koken!
Een culinaire workshop is een gezellige manier om collega’s of zakenrelaties een geslaagd uitje te bezorgen en om de teamspirit te bevorderen. Onder begeleiding van een ervaren chef-kok bereidt u samen een heerlijk 3-gangen diner en kunt u daarna genieten van al het lekkers dat u met uw collega’s heeft gemaakt. Een perfecte afsluiting van een inspirerende dag.

Kook-locaties
We hebben diverse ruimtes waar u met uw gezelschap heerlijk kunt koken, afhankelijk van het aantal personen en uw budget. Hier alvast een paar voorbeelden:

* moderne kookstudio’s
* een ‘barokke‘ locatie met een eigentijdse als klassieke sfeer en een vleugje romantiek uit Victoriaanse tijden’
* een luxe grachtenhuis aan één van de Amsterdamse grachten
* een prachtige synagoge
* het Amsterdamse bos (outdoor cooking)
* een schitterend landhuis
* een party centrum
* en nog veel meer.....

Een aantal van deze kookstudio‘s wordt omschreven op onze ‘kookworkshop‘ pagina. Zie het linkermenu.

Menu‘s
Er zijn diverse menumogelijkheden, afhankelijk van de kookstudio die we voor uw gezelschap selecteren. Een aantal locaties heeft ook vergaderfaciliteiten, zodat u niet meer van A naar B hoeft tussendoor. Liggen de locaties van de meeting en de kookworkshop niet bij elkaar, dan zorgen we ervoor dat ze zo dichtbij mogelijk liggen en de route eenvoudig is. We denken aan alles, want daar zijn we voor!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u naast de meeting liever een andere workshop of activiteit doen? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Ook kunt u een kijkje nemen onder het kopje ‘vergaderen‘. Daar staan nog een aantal arrangementen omschreven ter inspiratie. Maar er kan nog veel meer. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 6 - 12 uur (kookworkshop alleen is 3 - 5 uur)
 Locatie: Wij hebben zeer veel vergader- en kooklocaties in ons aanbod. Vertel ons uw wensen en we doen u graag een voorstel
 Aantal personen: Maximaal 500 personen
 Prijs: Euro 0 p.p. incl. BTW


 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking