English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Kookworkshop in ‘De Pijp’ € 75 p.p. incl. BTW
In een informele en knusse kookstudio in De Pijp, op een steenworp afstand van de Albert Cuyp markt en diverse gezellige en trendy café’s, kunt u kokkerellen naar hartelust en leert u van de vlotte chef de fijne kneepjes van het vak. U bereidt met elkaar een heerlijk 3-gangen menu en daarna gaat u samen genieten van de gemaakte gerechten. Over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken, want die wordt voor u gedaan!

Meer info Kookworkshop in ‘De Pijp’
Kookstudiopijp
  Amsterdam  

Kookworkshop in Amsterdams grachtenpand € 125 p.p. incl. BTW
In dit zeer luxe aangeklede grachtenhuis in hartje Amsterdam kunt u uitgebreid met elkaar koken en tafelen. In de 18e eeuw was dit grachtenpand vermoedelijk eigendom van een welgestelde tabakshandelaar. Nu heeft u de gelegenheid om hier met elkaar culinair te genieten in een sfeervolle ambiance. Dat wordt gegarandeerd een onvergetelijke kookworkshop.

Meer info Kookworkshop in Amsterdams grachtenpand
grachtenhuis[1]
  Amsterdam  

Kookworkshop ‘Onder de pannen‘ - diverse locaties € 69 p.p. incl. BTW
Samen koken en daarna genieten van de heerlijke gerechten die u samen heeft bereid. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke kookworkshop voor u en uw collega’s! We hebben diverse locaties waar deze culinaire workshop wordt verzorgd, afhankelijk van uw wensen en budget. Koken in een synagoge? In het bos? Een prachtig grachtenpand of aan boord van een schip? Of toch liever in een authentieke bioscoop? Het kan allemaal, want bij ons bent u goed ‘onder de pannen‘!

Meer info Kookworkshop ‘Onder de pannen‘ - diverse locaties
Kookworkshop-groep 142x107
  Amsterdam    Utrecht  

Kookworkshop in sfeervolle kookstudio Oud-West € 67 p.p. incl. BTW
Kom heerlijk koken en dineren in deze sfeervolle locatie, die zowel een eigentijdse als klassieke sfeer uitstraalt vermengd met een ‘vleugje romantiek uit Victoriaanse tijden’. U wordt van harte welkom geheten om samen met uw collega’s te koken in de geoutilleerde keuken in het soutterain, om daarna aan tafel te gaan in de prachtige en unieke dinerruimte met ‘engeltjes op het hemelblauwe plafond’.

Meer info Kookworkshop in sfeervolle kookstudio Oud-West
barok
  Amsterdam  

‘Meet & Eat ‘- vergaderen & kookworkshop € 0 p.p. incl. BTW
Verenig het nuttige met het aangename! Dat is wat u met ‘meet & eat‘ doet. De dag begint met een vergadering op een locatie waar alles voor handen is. Afhankelijk van uw groepsgrootte, uw wensen en uw budget hebben wij diverse mogelijkheden voor een inspirerende vergadering in de binnenstad en daarbuiten. En daarna gaan natuurlijk de handen uit de mouwen! Samen bereidt u onder bezielende leiding een heerlijk 3-gangen diner. Een perfecte afsluiting van een inspirerende dag.

Meer info ‘Meet & Eat ‘- vergaderen & kookworkshop
Kookworkshop mutsen
  Amsterdam  


  Kookworkshops Rotterdam >>
  Kookworkshops Utrecht >>