English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Informeel vergaderen & Plat Amsterdams met tante Sjaan€ 49 p.p. incl. BTW

Heerlijk op uw gemak vergaderen in een privé-ruimte van een bruine kroeg kan heel inspirerend zijn, wist u dat? Hier geen design met strakke belijning of een ruimtelijk vertrek. Nee, bruin is hier de hoofdkleur en die zorgt ervoor dat u zich meteen ontspant. En waar ontspanning is, daar kunnen de ideeën gaan stromen. Na de meeting is het tijd voor plezier, want dan staat tante Sjaan voor u klaar om u het Mokums dialect bij te brengen. Sij weet hoe ‘t haasje hoest!

Informeel vergaderen
Voor uw meeting huren we een privé-ruimte in één van de gezellige café‘s in hartje centrum (welke we selecteren is o.a. afhankelijk van uw groepsgrootte). Hier kunt u naar hartelust vergaderen in een informele sfeer. 3 drankjes p.p. zijn inbegrepen in dit arrangement (koffie, thee, wijn, bier, fris). De café‘s liggen allemaal op loopafstand van het Centraal Station en zijn dus goed bereikbaar.

Na de vergadering wacht Sjaan u op, om u het Mokumse dialect eigen te maken. Dat is gegarandeerd plezier!

Plat Amsterdams met tante Sjaan
Ga mee op taalreis met onze topper Tante Sjaan (Wat sie je dr lekker aat schat!), die u op vermakelijke wijze inwijdt in het zo typische en prachtige Mokums dialect (An maan laaf gein polonaise!). Hoe meer u uitpakt, hoe vermakelijker ‘t is (Haa lig foor Pampus!) en hoe meer er gelachen wordt. U zult niet de eerste zijn, die met een lach van oor tot oor het café verlaat! En de ‘Sjanen in de dop’, de toppers in de groep, doen dat ook nog met volle handen, want die krijgen een ludiek presentje mee.

De workshop duurt 1,5 uur (< 30 personen) of 2 uur (> 30 personen).
Een pikketanissie p.p., een boekje p.p. en presentjes zijn inbegrepen en natuurlijk Sjaan en eventueel Bep en Koosje ook, afhankelijk van uw groepsgrootte.

Programma voorbeeld
13.30 - 16.30 uur: vergaderen
16.30 - 18.00 / 18.30 uur: Plat Amsterdams met tante Sjaan

Diner
Wilt u hierna nog samen dineren? We hebben veel mogelijkheden. Kijk hiervoor in onze restaurantlijst of laat ons weten wat u precies zoekt, dan doen wij u graag een voorstel dat daarbij aansluit.
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 4,5 a 5 uur
 Locatie: Gezellig café in de binnenstad
 Aantal personen: Maximaal 100 personen per groep (voor de workshop)
 Prijs: Euro 49 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 490,00 incl. BTW
 Inclusief: Vergaderlocatie, 3 drankjes p.p. (hollandse bar), tante sjaan, 1 pikketanissie p.p, 1 boekje p.p, gebruik materialen, presentjes voor de winnaars
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking