English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Meet & Eat‘ in moderne kookstudio in ‘De Pijp‘€ 0 p.p. incl. BTW

Vergaderen en koken op 1 locatie? Dat kan bij ons o.a. in deze leuke kookstudio in de Amsterdamse Pijp. Op steenworp afstand van de bekende Albert Cuyp markt en veel leuke cafeetjes, gaat u hier met elkaar in een prettige en informele sfeer vergaderen. Daarna hoeft u maar 1 trap op voor het volgende onderdeel van de dag: een gezellige kookworkshop in de moderne keuken. Leef u uit met verse kruiden, groenten, vlees of vis..vandaag mag het!
En over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken, want die wordt voor u gedaan.

U kunt kiezen uit 1 van de volgende menu‘s:


Lunch-kookworkshop
‘Meet & Eat‘ is ook mogelijk met een lunch-kookworkshop. Deze workshop duurt zo‘n 1 a 1,5 uur en is daardoor goed te plannen als activiteit tussendoor. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden en prijzen.

Aantal personen*
Tijdens de vergadering kunnen er maximaal 20 personen aan één lange tafel zitten. De kookworkshop is geschikt voor maximaal 16 personen. De ervaring leert dat er altijd deelnemers zijn die het fijn vinden om niet mee te doen, maar om lekker rond te kijken en met elkaar te praten.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u naast de meeting liever een andere workshop of activiteit doen? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 6 - 12 uur (de kookworkshop alleen duurt 4 uur)
 Locatie: Een prettige kookstudio in ‘de pijp‘
 Aantal personen: Maximaal 20 personen*
 Prijs: Euro 0 p.p. incl. BTW


 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking