English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Vergaderen op grote hoogte & Tapas Tour aan de grond€ 0 p.p. incl. BTW

Kom vergaderen op grote hoogte en sluit af met een heerlijke Wereldse Tapas Tour aan de grond. Voor uw gezelschap reserveren we graag een moderne meetingroom in deze opvallende toren vlakbij het Centraal Station. Het uitzicht over het IJ en de stad is prachtig, dus dat wordt genieten tussen het vergaderen door! Na de meeting haalt onze enthousiaste gids u op voor een wandeling door de mooie Jordaan. Onderweg nuttigt u de heerlijkste tapas uit verschillende windstreken.

Vergaderlocatie
Voor uw gezelschap huren we 1 van de 13 ruimtes in deze schitterende toren, vlakbij het CS. Hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over het IJ en de stad. Er kunnen diverse opstellingen worden gemaakt, voor gezelschappen van 8 tot 100 personen. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, dan passen wij daar de offerte op aan.

Wilt u lunchen tijdens uw vergadering? Een of meerdere stoelmasseurs die uw spieren en geest weer wat losser maken? Het kan allemaal. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!

Wereldse Tapas Tour!
Na een vergadering is het tijd voor wat frisse lucht. Samen met onze enthousiaste en professionele gids gaat u daarom mee op reis in de Amsterdamse Jordaan en geniet u onderweg van de lekkerste tapas!

U begint de tour in Turkije of Thailand, waar u de typische ‘mezze’ of heerlijke kleine Thaise hapjes proeft. Uw tafel is gevuld met diverse heerlijke gerechten voor ieder wat wils. Daarna neemt de gids u mee naar Ethiopie, waar u gaat genieten van de enjera, een soort van pannenkoek die u eet met verschillende soorten vlees en groenten bereid met heerlijke Ethiopische kruiden. Een lekkere belevenis! Tussen de gangen door, vertelt de gids u onderweg van alles over de mooie Jordaan. Voor het nagerecht belandt u weer in Nederland, het land van de lekkerste toetjes! We hopen we dat u nog ruimte over heeft voor het Petit Grand dessert met de lekkerste toetjes zoals ‘n chocoladetaart, vruchtenbavarois en vruchten-of kaneelijs.

Progamma voorbeeld
14.00 - 18.00 uur: meeting
18.00 - 22.00 uur: Wereldse Tapas Tour

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u naast de meeting liever een andere workshop of activiteit doen? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 8 uur
 Locatie: Vergaderlocatie op hoogte, diverse restaurants in het centrum
 Aantal personen: Maximaal 100 personen. Bent u met meer? Geen probleem. We passen het programma er graag op aan
 Prijs: Euro 0 p.p. incl. BTW
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking