English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Kleurrijk vergaderen! - vergaderen & schilderen € 75 p.p. incl. BTW
Geef eens wat kleur aan uw vergadering! In een inspirerende omgeving, een leuk en licht schildersatelier bij het Vondelpark, kunt u in alle rust vergaderen. Gebruik gerust de witte wand als projectiescherm voor uw beamer en de schildersezels voor uw presentatie. Wij zorgen voor drankjes en versnaperingen zodat u heerlijk zit. Na het creatieve proces is het tijd om dit te uiten op het doek. Wilt u met verf gooien? Schilderen in een thema? Het is aan u!

Meer info Kleurrijk vergaderen! - vergaderen & schilderen
Atelier_website
  Amsterdam  

Informeel vergaderen & Plat Amsterdams met tante Sjaan € 49 p.p. incl. BTW
Heerlijk op uw gemak vergaderen in een privé-ruimte van een bruine kroeg kan heel inspirerend zijn, wist u dat? Hier geen design met strakke belijning of een ruimtelijk vertrek. Nee, bruin is hier de hoofdkleur en die zorgt ervoor dat u zich meteen ontspant. En waar ontspanning is, daar kunnen ideeën gaan stromen. Na de meeting is het tijd voor plezier, want dan staat tante Sjaan voor u klaar om u het Mokums dialect bij te brengen. Sij weet hoe ‘t haasje hoest!

Meer info Informeel vergaderen & Plat Amsterdams met tante Sjaan
meeting_bruin_cafe
  Amsterdam  

Vergaderen op grote hoogte & Tapas Tour aan de grond € 0 p.p. incl. BTW
Kom vergaderen op grote hoogte en sluit af met een heerlijke Wereldse Tapas Tour aan de grond. Voor uw gezelschap reserveren we graag een moderne meetingroom in deze opvallende toren vlakbij het Centraal Station. Het uitzicht over het IJ en de stad is prachtig, dus dat wordt genieten tussen het vergaderen door! Na de meeting haalt onze enthousiaste gids u op voor een wandeling door de mooie Jordaan en nuttigt u onderweg de heerlijkste tapas uit verschillende windstreken.

Meer info Vergaderen op grote hoogte & Tapas Tour aan de grond
meeting_uitzicht
  Amsterdam  

‘Meet & Eat ‘- vergaderen & kookworkshop € 0 p.p. incl. BTW
Verenig het nuttige met het aangename! Dat is wat u met ‘meet & eat‘ doet. De dag begint met een vergadering op een locatie waar alles voor handen is. Afhankelijk van uw groepsgrootte, uw wensen en uw budget hebben wij diverse mogelijkheden voor een inspirerende vergadering in de binnenstad en daarbuiten. En daarna gaan natuurlijk de handen uit de mouwen! Samen bereidt u onder bezielende leiding een heerlijk 3-gangen diner. Een perfecte afsluiting van een inspirerende dag.

Meer info ‘Meet & Eat ‘- vergaderen & kookworkshop
Kookworkshop mutsen
  Amsterdam  

‘Meet & Eat‘ in moderne kookstudio in ‘De Pijp‘ € 0 p.p. incl. BTW
Vergaderen en koken op 1 locatie? Dat kan bij ons o.a. in deze leuke kookstudio in de Amsterdamse Pijp. Op steenworp afstand van de bekende Albert Cuyp markt en veel leuke cafeetjes, gaat u hier met elkaar in een prettige en informele sfeer vergaderen. Daarna hoeft u maar 1 trap op voor het volgende onderdeel van de dag: een gezellige kookworkshop in de moderne keuken. Leef u uit met verse kruiden, groenten, vlees of vis..vandaag mag het!

Meer info ‘Meet & Eat‘ in moderne kookstudio in ‘De Pijp‘
Kookstudiopijp
  Amsterdam  

Vergaderen in statig hip grachtenpand € 0 p.p. incl. BTW
Vergaderen in dit statige pand aan de gracht, is zeker geen straf. Het heeft een prachtig uitzicht en een vooraanstaand architect heeft de binnenkant omgetoverd tot een inspirerend, ruim en licht geheel. Het resultaat is een multi-functioneel gebouw met diverse vergaderruimtes, waar de zakelijke en informele uitstraling goed in balans zijn. Naast het vergaderen borrelen, lunchen, een wandeling of workshop doen? Of een heel dagprogramma? Dat kan!

Meer info Vergaderen in statig hip grachtenpand
vergaderen_bedrijfsuitje 142x107
  Amsterdam  

Tailor Made Vergaderen - dan zit u altijd goed! € 0 p.p. incl. BTW
Vergaderen saai? Bij ons niet! Of juist wel, wat u wilt! Wij kennen Amsterdam op ons duimpje en weten precies waar u zijn moet voor de perfecte meeting of brainstorm. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, dan doen wij u een passend voorstel en zit u altijd goed. En na de meeting? Of tussendoor? Dan is het tijd voor een leuke activiteit! Zo schudt u de vergadering van u af en is het tijd voor ‘teambuilding‘ en plezier...

Meer info Tailor Made Vergaderen - dan zit u altijd goed!
meeting IJ
  Amsterdam    Utrecht  


  Meetings Rotterdam >>
  Meetings Utrecht >>