English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Kleurrijk vergaderen! - vergaderen & schilderen€ 75 p.p. incl. BTW

Geef eens wat kleur aan uw vergadering! In een inspirerende omgeving, een leuk en licht schildersatelier op steenworp afstand van het Vondelpark, kunt u in alle rust vergaderen. Gebruik gerust de witte wand als projectiescherm voor uw beamer of om papieren op te prikken. Ook de schildersezels kunt u gebruiken voor uw presentatie, als u wilt. Wij zorgen voor koffie/thee/koekjes en uiteraard wat drankjes, zodat u heerlijk zit.
Wilt u tussendoor even uitwaaien? Het mooie Vondelpark ligt om de hoek!

Na het creatieve proces is het tijd om dit te uiten op het doek. Wilt u met verf gooien? Of een schilderij maken aan de hand van een thema? Liever met graffity in de weer? Het is aan u! Het doek krijgt u uiteraard mee naar huis (of naar de zaak) zodat u nog vaak kunt denken aan deze inspirerende dag. Tijdens de schildersworkshop staan er frisdrank, bier, wijn en wat lekkere snacks voor u klaar, zodat het u aan niets zal ontbreken.

Programma voorbeeld
10.00-16.00 uur: meeting (met tussendoor een eenvoudige broodjeslunch - 2 p.p.)
16.00-18.00/18.30 uur: schildersworkshop

Dit arrangement is geheel op maat te maken. Zo kunt u bijvoorbeeld tegen meerprijs ook lunchen buiten de deur in één van de café‘s om de hoek. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!

Prijs
8 - 15 personen: Euro 77.50 p.p. inclusief BTW
16 - 25 personen: Euro 75 p.p. inclusief BTW

Diner
Wilt u hierna nog samen dineren? We hebben veel mogelijkheden. Kijk hiervoor in onze restaurantlijst of laat ons weten wat u precies zoekt, dan doen wij u graag een voorstel dat daarbij aansluit.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 8 - 8,5 uur
 Locatie: Prettig en licht schildersatelier vlakbij het beroemde vondelpark
 Aantal personen: Maximaal 25 personen
 Prijs: Euro 75 p.p. incl. BTW
8 - 15 personen: Euro 77.50 inclusief BTW / 16 - 25 personen: Euro 75 p.p. inclusief BTW

 Minimumbedrag: Euro 75,00 incl. BTW
 Inclusief: Locatie, drankjes en versnaperingen, eenvoudige lunch, gebruik van materialen, kunstenaar (begeleider workshop), materialen, wijn/bier/fris, snacks
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking