English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Story Story Night‘ - (ont)spannend diner met troubadour€ 60 p.p. incl. BTW

Nieuw
Een heerlijk en uniek avondje uit, waarbij u tussen de gangen door geniet van de meest prachtige verhalen en songs van onze troubadour/verhalenverteller. Onze ‘Story, Story Night‘ -avond is een echte aanrader en kan in bijna ieder thema verzorgd worden. De ene keer zijn de teksten ontoerend, dan weer spannend, komisch of zelfs absurd, maar altijd raken en amuseren ze u. Wilt u een specifiek thema? Kerst (Scrooge!), afscheid van een collega of moet het in het teken staan van de gerechten die u krijgt? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Locaties
We hebben tientallen locaties in ons aanbod, van café tot kasteel zoals gezegd. Wat zijn uw wensen? Wat is uw groepsgrootte en budget? Aan de hand daarvan selecteren we de meest geschikte locatie, zodat u altijd goed zit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 3,5 a 4 uur
 Locatie: Wij hebben zeer veel locaties in ons aanbod, van café tot kasteel. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Aantal personen: Minimaal 20 personen, maximaal 100 personen. Bent u met meer? Dan stellen we u graag een ander programma voor
 Prijs: Euro 60 p.p. incl. BTW
Deze prijs is een ‘vanaf prijs‘ en is afhankelijk van groepsgrootte, locatie en het gekozen diner

 Minimumbedrag: Euro 1 200,00 incl. BTW
 Inclusief: 3-gangen diner, locatie, verhalenverteller/troubadour. Ook kunnen we zorgen voor een onbeperkt drankenarrangement, wat u wilt!
 Ook leuk!Informatie  Boeking