English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Eetcafé met 3-gangen diner € 27 p.p. incl. BTW
Op vijf minuten lopen van de Westerkerk, de trots van de Jordaan, vindt u aan een mooie gracht dit typisch Jordanese eetcafé. Lekker eten, een gezellige inrichting en bediening van goede wil. De sfeer is ongedwongen en wilt u na het eten ook nog een drankje drinken dan verruilt u uw stoel gewoon voor een barkruk.

Meer info Eetcafé met 3-gangen diner
Amsterdam Jur cafe
  Amsterdam  

Boom Chicago! - diner met entertainment € 76 p.p. incl. BTW
Wilt u een niet alledaags avondje uit met internationale allure? Dan is dit uitgebreide tapas 10-gangen diner inclusief een onbeperkt drankenarrangement o.b.v. Hollandse bar en een improvisatie-comedy show echt iets voor uw gezelschap!
Deze avond geen cabaret of stand-up, maar snelle en scherpe sketches en èchte improvisatie met onderwerpen die u zelf als publiek deels bepaald.

Meer info Boom Chicago! - diner met entertainment
Amsterdam Boom Chicago restaurant
  Amsterdam  

Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment € 40 p.p. incl. BTW
Bent u in voor een unieke avond uit, een ongedwongen sfeer met lekkere muziek, een heerlijk 3-gangen diner én wat gekkigheid? Dan bent u hier op uw plek! In hartje Amsterdam, tussen de Rosse Buurt en de Jordaan, vindt u dit knusse restaurant dat onlangs een ‘complete make over’ heeft gehad en sfeervoller is dan ooit tevoren. Wilt u naast lekker eten ook ook uitgedoste Corry Camping ontmoeten, of Karin La Fleur? Dan moet u hier zijn!

Meer info Travestie theater met 3-gangen diner en entertainment
Amsterdam_travestietheater
  Amsterdam  

‘Klein Afrika in Amsterdam’- Eritrees/Ethiopisch 3-gangen € 26 p.p. incl. BTW
Uw culinaire reis naar het continent Afrika met specialiteiten uit de traditionele keukens van Eritrea en Ethiopië, zullen uw smaakpapillen aangenaam verrassen! De sfeer, de gerechten met bijzondere kruiden, het bananenbier uit kalabas, de Abbesijnse koffie, aan alles wordt nauwkeurig aandacht besteed door de bevlogen Eritreese eigenaar/kok en zijn medewerkers.

Meer info ‘Klein Afrika in Amsterdam’- Eritrees/Ethiopisch 3-gangen
Amsterdam etiopisch restaurant
  Amsterdam  

Lekkere Lunches € 0 p.p. incl. BTW
Heeft u een programma in gedachten waar een lunch bij hoort? Wij kennen Amsterdam op ons duimpje, dus we zorgen met plezier voor een lunchlocatie die aansluit bij uw programma, wensen en budget. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer info Lekkere Lunches
Dagarrangement_lunchen
  Amsterdam  


  Restaurants Rotterdam >>
  Restaurants Utrecht >>