English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Karate kid’€ 27 p.p. incl. BTW

‘Vechten is altijd het laatste antwoord op een probleem‘, zegt de oude Mr. Miyagi tegen zijn Daniël-san in de film Karate kid, terwijl hij rustig zijn bonsaiboompje bijknipt. Toch lijkt het best handig om wat van vechttechniek af te weten. Karate is een vechtkunst waar je elkaar niet hoeft te verwonden, maar het kan wel. Na de warming-up oefenen jullie diverse stoten, trappen en weringen. Controle, ritme en timing horen erbij en een professionele karate leraar maakt jullie absoluut enthousiast. Als je zin hebt kun je de les beëindigen met het toepassen van de geleerde technieken op stootkussens (zéér therapeutisch!) en als je wilt mag je natuurlijk ‘de Kraanvogel’ eens voordoen.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 27 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 225,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, welkomstdrankje, karatepak voor eregast (bruid/bruidegom)
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Charlies Angels, Schermen als Z..Zorro!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Het vrijgezellenverhaal voor Rolf met de workshop ‘Karate Kid‘ is gisteren uitstekend verlopen. Bedankt voor je hulp en ik zal Doubledutch zeker weer overwegen mocht er weer eens iets georganiseerd moeten worden in Amsterdam.
De reacties die ik van de jongens kreeg waren ook zonder uitzondering positief!

Hajo Witzel
De karate-workshop was erg goed. De lokatie was goed en de instructeur deed het super. Hij heeft ons flink laten zweten, maar legde ook veel uit. Ik kan het iedereen aanraden.(...) Bedankt en groet,
Bart Peter
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking