English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Karikatuur tekenen’€ 32 p.p. incl. BTW

Een hoog voorhoofd en lange tanden, een stoppelbaard en te kleine handen. Een brede mond, een grote neus... teken ze kleiner (maar niet heus). Gigantische oren om mee te horen, en hé dat zie je niet vaak, zo‘n brede kaak. Staarten, pony‘s, stekels, krulhaar...er mag iets bij, hier en daar. Tijdens deze workshop zet je elkaar op papier en dit zorgt vaak voor veel plezier. Hulp krijg je natuurlijk van onze inventieve karikatuur-tekenaar en zo heb je binnen 1,5 uur een vrolijk portret klaar. De bruid of bruidegom wordt professioneel nagetekend als het mag. Die sprekende ogen, die mooie glimlach..

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Onbeperkt drankenarrangement
Wil je de knip thuislaten? Van tevoren weten waar je aan toe bent? Kies dan voor ons Hollandse drankenarrangement. Voor Euro 7.50 p.p.p.u. (inclusief BTW) kun je onbeperkt huiswijn/bier/fris nuttigen. Ideaal!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Rotterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 32 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 320,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, locatie, gebruik materialen, 2 drankjes p.p
 Ook leuk! Naaktmodel schilderen, Plat Amsterdams met Tante Sjaan, Wandel- en fietstours
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking