English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Lekkere Latin! - workshop Salsa mix€ 25 p.p. incl. BTW

Wat kan het soms lastig zijn om te kiezen! Zeker met een groep, want de één wil dit, de ander dat...
Om het je wat makkelijker te maken, hebben wij een nieuwe swingende workshop bedacht, waarbij jullie gegarandeerd plezier hebben én lekker kunnen dansen: de ‘Lekkere Latin’! Dit is een mengelmoes van dansstijlen als salsa, bachata, merengue en de soukous.
Met zijn aanstekelijk enthousiasme zorgt onze docent(e) ervoor dat de temperaturen in de dansstudio stijgen naar subtropische hoogte en dat de ‘Lekkere Latin’ je nog lang bij blijft.


Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 25 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 240,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele danser(es), huur locatie en 1 drankje p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Cocktailworkshop, Dance around the world, Zumba!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Afgelopen zaterdag hebben wij een workshop ‘latin mix‘ gedaan en ik wil jullie hiervoor graag bedanken, het was een hele leuke workshop! Een leuke invulling voor het vrijgezellenfeest en de aanstaande bruid vond het ook superleuk! Bedankt!
Jantine Cnossen
Ons vrijgezellenfeest is heel goed geslaagd! Aangezien de toekomstige bruid gek is op salsa dansen was het voor haar helemaal te gek! De docente was ontzettend aardig en gaf de groep een fijn gevoel! Doordat ze veel geduld had en lekker meekletste met de groep was het ontzettend gezellig! Bij deze wil ik jullie (Doubledutch Events) ontzettend bedanken voor de workshop! Ik weet zeker dat wanneer er weer gelegenheid voor is, er ook weer gebruik van gaan maken! Ook hebben wij verder geen klachten of opmerkingen! Als cijfer een 9!
Maria Hendriks
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking