English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Trouwpuzzeltocht!’€ 16 p.p. incl. BTW

Sale
Doe onze trouwpuzzeltocht en kom van alles te weten over Amsterdam, het huwelijk en de liefde! Deze leuke tocht door hartje stad brengt jullie al puzzelend op de wallen en in het oude centrum. Samen beantwoord je vragen over de stad, haar bekende inwoners, het huwelijk en nog veel meer. Zo leer je ‘Mokum‘, elkaar én de bruid beter kennen!

Na afloop van de tocht worden jullie welkom geheten in een sfeervol oud- Hollands proeflokaal* om als afsluiting het traditionele likeurtje ‘bruidstranen‘ te proeven. Hier moet je nog buigen over de toonbank om het eerste slokje te nemen, zo vol is het ‘tulpje‘ likeur met bladgoud. Proost op een onvergetelijk vrijgezellenfeest en een geslaagd huwelijk!

Sale!: Ben je met 15 personen of meer, dan is de prijs slechts Euro 14 p.p. incl. BTW.

Locatie
De tour start bij het Centraal Station. Uiteraard ontvang je van ons per post van te voren alle benodige spullen voor de tocht.

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!

* Het proeflokaal is open vanaf 15.00 uur. Hou hier rekening mee met het plannen van de tour.
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: +/- 2 a 2,5 uur (afhankelijk van hoe snel je loopt, of je onderweg nog ergens stopt of niet etc,,)
 Prijs: Euro 16 p.p. incl. BTW
Vanaf 15 personen of meer: euro 14 p.p inclusief BTW

 Minimumbedrag: Euro 130,00 incl. BTW
 Inclusief: 1 ‘bruidstranen‘ p.p., puzzelboekjes voor de trouwpuzzeltocht, (1 per 3 4 personen) incl antwoordenvel, portokosten, gebruik van drankmuntjes
 Ook leuk! Sensueel dansen, Visagie - workshop, Zumba!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben genoten. De puzzeltocht is zeker bevallen! De beschrijvingen waren heel duidelijk.
Mariette Rijneveld
Afgelopen zaterdag is echt een geslaagde dag geweest! Door het warme weer en een zwangere in ons midden hebben we de trouwpuzzeltocht niet helemaal af kunnen maken maar de reacties en de tocht waren super!
Miranda Honders
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking