English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Make us beautiful!’ visagie - workshop€ 35 p.p. incl. BTW

‘Make-uppen’ met z’n allen kan tijdens deze visagie workshop. Onder leiding van een deskundige visagiste, krijg je make-up advies. Je leert o.a. over de theorie van het camoufleren, welke kleuren bij jouw gezicht passen, hoe en waar je rouge aanbrengt en hoe je lipstick langer blijft zitten. Je kunt zelf volop experimenteren met een feestelijke, een neutrale of een zakelijke make-up stijl.

De bruid wordt speciaal opgemaakt door de visagiste. De tijdens de workshop gebruikte producten zijn parfumvrij en op basis van natuurlijke materialen. De eregast krijgt extra een lippenstift cadeau ter waarde van Euro 22.50.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Prijs: Euro 35 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 350,00 incl. BTW
 Inclusief: Begeleiding, locatie, lippenstift voor de eregast
 Ook leuk! Shop till you drop!, Trouwpuzzeltocht, Horror met humor!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben het erg leuk gehad zaterdag. De visagiste deed het heel leuk. Zij deed de make-up voor bij de ‘bruid‘ en wij konden ook vragen stellen. Helemaal super. Ook de locatie hoor! Mooie kleedkamer! Bedankt voor de goede organisatie!
Susan Mathew
* Het was ontzettend leuk. De visagiste was hartstikke leuk en die moet je zeker vaker inzetten. Ze weet een hoop en is hartstikke gezellig. Bedankt voor alles!
Yvette
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking