English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Schilderworkshop ‘Klieder & Klets‘€ 39 p.p. incl. BTW

‘Klieder en klets‘ tijdens deze heerlijke schilderworkshop in een mooi en licht atelier vlakbij het Vondelpark! Onder bezielende leiding van onze kunstenaar ga je aan de slag en schilder je met elkaar een kleurig schilderij voor de aanstaande bruid of bruidegom. Je kunt er ook voor kiezen om voor jezelf een eigen doek te schilderen, wat je wilt. Er is voldoende tijd om even ‘te buurten‘ en om lekker bij te kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Persoonlijk aandenken
Heb je plankenkoorts? Vind je het eng of ben je bang voor een slecht resultaat? Dat hoeft helemaal niet! Zelfs mensen die nog nooit geschilderd hebben, maken de mooite creaties. Dus met de gouden tips van de kunstenaar, komt het helemaal goed. En het schilderij? Dat is een heel persoonlijk aandenken aan deze leuke dag!

Prijs
8 - 14 personen: Euro 42 p.p. inclusief BTW
15 - 25 personen: Euro 39 p.p. inclusief BTW

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 2 a 2,5 uur
 Locatie: Ruim en licht schildersatelier nabij het Vondelpark
 Prijs: Euro 39 p.p. incl. BTW
De prijsdetails vindt u in de tekst hierboven

 Minimumbedrag: Euro 340,00 incl. BTW
 Inclusief: Locatie, begeleiding, alle materialen, hapjes en drankjes
 Ook leuk! Naaktmodel schilderen, Plat Amsterdams met Tante Sjaan, Varen...Varen
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Wij hebben ontzettend genoten en er zijn ook mooie schilderijen uit voortgekomen. De schilderbegeleider is een hele leuke en geduldige docent wat ook heel belangrijk is om een fijne middag te hebben.
Helmi
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking