English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Amsterdamse volksverhalen€ 15 p.p. incl. BTW

Heksenvervolgingen, rovers en ridders, het mirakel van Amsterdam, de nimfen van de Amstel, de Amsterdamse Robin Hood.... Tijdens deze wandeling hoort u die spannende verhalen die Amsterdam rijk is en komt u op plekken die een verhaal te vertellen hebben. Zo is er bijvoorbeeld de Ossenspooksteeg. Volgens de verhalen zou in de 19e eeuw een spook zich schuilhouden die aangemeerde schippers de stuipen op het lijf jaagde.

Nu heeft de plek schijnbaar nog steeds iets ‘spookachtigs’ want lift- en kamerdeuren in het dichtsbijzijnde hotelgaan spontaan open en dicht...

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking