English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Antiek, Gallerie & Lifestyle tour€ 15 p.p. incl. BTW

Via deze ‘Curiosa’ wandeling in het Spiegelkwartier of in de Jordaan kunt u een kijkje binnen nemen bij galleries, antiekwinkels en andere winkeltjes met merkwaardige voorwerpen, ‘leuk voor de heb’. Denk bij de Jordaanroute bijv. aan een stand met speelgoed voor rijke kinderen, bekers uit de klassieke oudheid en schilderijen met een moderne ‘touch’.

Uw gids voelt snel aan waar u interesse naar uitgaat en vooraf kan de route op uw voorkeur zoveel mogelijk worden afgestemd.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking