English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
China Town€ 15 p.p. incl. BTW

Een thuis ver van huis ontstond in ‘China town’ want in de 20-ste eeuw streek menig Chinees hier neer. Rond de Nieuwmarkt leeft een rijke traditie voort vol rituelen en gebruiken waar veel over valt te vertellen. Waarom nieuwe schoenen met nieuwjaar? Dansende leeuwen en kropjes sla? Reis mee naar de smalste straatjes van ‘Hong Kong’ met de leukste winkeltjes om te shoppen. Laat u verleiden door de geuren van Dim Sum en de oesters van Nam Kee: a taste of China!

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 175,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking