English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Architectuur op de Eilanden€ 15 p.p. incl. BTW

Ontdek de fascinerende architectonische schoonheid van het Java- eiland en het KNSM-eiland in het Oostelijk Havengebied. Vroeger was het de thuishaven van grote rederijen maar vanaf 1990 zijn deze eilanden omgetoverd tot bijzondere woonwijken.
Door onze professionele gids wordt u opgewacht bij de fietsverhuur aan de voorzijde van het NS Centraal Station om samen op het pontje het IJ over te steken.

Op de eilanden ziet u de mooiste plekken zoals de binnentuinen, de dwars grachten en de bruggetjes en de bijzondere gebouwen als Loods 6, Barcelona en Piraeus. Het is mogelijk een stop in te lassen voor bijvoorbeeld een drankje te drinken.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?


Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur (inclusief samen ophalen en wegbrengen van de fietsen)
 Aantal personen: Maximaal 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 180,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids en fietshuur
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking