English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Historische café’s - Kroegentocht€ 15 p.p. incl. BTW

Amsterdam kent van allerlei leuke café’s maar er zijn er een paar die sowieso de moeite waard zijn, alleen al vanwege hun uitgebreide historie, sfeer & gezelligheid.
Onze gids neemt u mee naar die kroegen van het ‘eerste uur’ waar het goed vertoeven is. Tussen de bezoeken door hoort u natuurlijk van allerlei weetjes over de stad, haar bewoners en de wijk.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

De berichten die ik ontvangen heb naar aanleiding van donderdagavond, waren allen positief!! Verschillende personen hebben aangegeven nog nooit op die wijze naar Amsterdam te hebben gekeken (...) Ook beide gidsen bevielen goed in de groepen. Ze deden het natuurlijk ook erg goed. Ook de keuze van de kroegen was OK en ophalen bij beginpunt en uitleg weer naar CS was prima! Zelf heb ik ook genoten, zeker toen bleek dat eigenlijk iedereen het wel naar z‘n zin had! Kortom: bedankt voor het verzorgen van de leuke avond (ook voor het regelen van de zaken op het laatste moment!), deze was zeker geslaagd!
Kadaster Noordwest
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking