English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Hollandse tour€ 15 p.p. incl. BTW

Tijdens deze wandeling hoort u o.a. over de ontstaansgeschiedenis van ons koninkrijkje, over de inwoners en eigenlijk kan het ook niet anders, we laten u natuurlijk die ‘typisch’ Hollandse lekkernijen proeven. Wat denkt u van een ‘oranjebitter’ en een bitterbal, een vers blokje kaas bij de kaasboer, wellicht een zoute haring met uitjes en zuur en een dropje om alles weg te ‘spoelen’? Onze gids vertelt op boeiende wijze over Holland en ‘de Hollanders’.

Afhankelijk van te lopen route nuttigt u tijdens de tour een haring of een bitterbal, een stroopwafel of drop en een borrel of een likeurtje.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2,5 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 175,00 incl. BTW
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking