English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Jenever ‘preuven‘ in de stad€ 15 p.p. incl. BTW

Jenever wordt al jaar en dag in Nederland gebrouwen en gedronken en wordt door sommige mensen gezien als onze ‘Nationale trots‘ op het gebied van alcohol. Onze gids vertelt u over de geschiedenis van jenever en over de historie van Amsterdam terwijl u tussentijds een aantal stops maakt in de oudste proeflokalen met illustere namen van de beroemde distillateurs uit de 16e eeuw die ook nu nog actief en succesvol zijn met hun eigen gebrouwen jenevers en likeurtjes.

U bezoekt in totaal maximaal 4 proeflokalen waar u van allerlei soorten jenevers, korenwijnen en likeurtjes kunt proeven met namen als ‘boswandelingetje‘ , ‘appeltaart‘, ‘half om half‘ of ‘bruidstranen‘. Voor degenen die niet van alcohol houden, in al deze proeflokalen kunt u ook non-alcoholische drankjes bestellen.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids
 Exclusief: Drankjes
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking