English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Gaan met die Jordaan!€ 15 p.p. incl. BTW

De Jordaan is een veelbezongen buurt en dat is niet voor niets. Het is een prachtige wijk met een rijke historie, bijzondere en hippe winkeltjes, leuke cafeetjes, idyllische grachten met smalle bruggetjes en natuurlijk de mooie Westerkerk. Treed in de voetsporen van Bolle Jan, Tante Leen en Johny Jordaan en maak kennis met dit ‘dorpje‘ in de stad.

Begin- en eindpunt
Meestal start deze tour in de buurt van het Centraal Station, de Dam of de Westerkerk. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Maximaal 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 190,00 incl. BTW
 Ook leuk! Op stap met Jannie!, Plat Amsterdams met Tante Sjaan
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

De wandeling was zeer geslaagd, om 5 uur was zij op de afgesproken plek. Na een uurtje wandelen zijn we nog even een kroegje ingedoken,wat gedronken en de barkeeper kregen we zo gek dat hij enkele amsterdamse liedjes ging zingen. Om precies 7 uur waren wij bij het eetcafé aangekomen waar wij heerlijk tot een uur of 10 hebben gegeten. Al met al een geslaagde avond en iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis.Hartelijk dank voor de organisatie het was prima verzorgt.
P.S. voorlopig kan ik bij mijn vrouw niet meer stuk, Bedankt.

Herman van Luyn
De Jordaanwandeling is erg leuk geweest ondanks het feit dat het weer niet mee zat. Dit hebben we echter opgelost door halverwege een cafe in te gaan om even lekker op te warmen. De gidsen wisten veel interessante en leuke zaken te vertellen. Al met al erg geslaagd.
Vedior Holding
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking