English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Kanalen en bruggen fietstocht€ 20 p.p. incl. BTW

Amsterdam heeft tegenwoordig zo‘n 1.539 bruggen, waarvan 252 in de binnenstad. Die hoeft u natuurlijk niet allemaal over, maar u fiets wel over van allerlei mooie exemplaren zoals bijv. de Magere Brug of de Blauwbrug. De gids wijst u op de specifieke aandachtspunten en het heuveltje op heuveltje af gaat niet gauw vervelen als u de leuke wetenswaardigheden ook nog eens hoort.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur (inclusief samen ophalen en wegbrengen van de fietsen)
 Aantal personen: Maximaal 20 personen per gids
 Prijs: Euro 20 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 240,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids en fietshuur
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking