English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Mee naar het museum!€ 0 p.p. incl. BTW

Wilt u één van de boeiende Amsterdamse musea bezoeken? Onze enthousiaste en ervaren gids gaat graag met u mee naar een bekend museum zoals het Van Gogh museum, het Anne Frank, het Rijksmuseum of Madame Tussauds. Maar wilt u eens wat anders, dan vertelt hij/zij u net zo graag boeiend over het Theo Thijssen museum, Willet Holthuijsen of het kattenkabinet. En zo is er nog veel meer mogelijk tijdens uw bedrijfsuitje!

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Prijs: Euro 0 p.p. incl. BTW
De prijs hangt af van de duur van uw programma en de entreekosten van het museum naar keuze

 Inclusief: Enthousiaste en kundige gids, een bezoek aan één van de musea
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking