English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Tour de Pipe€ 15 p.p. incl. BTW

Ontdek de Pijp..... de smeltkroes van hot, trendy en multi-culti. Van kakelbont tot koekenbier, van haring happen tot lekker loungen. Onze gids laat u de leukste plekken zien in deze steeds populairder wordende wijk. Van struinen over de Albert Cuyp markt tot pierewaaien in het park en onderweg ziet u natuurlijk ook de leukste winkeltjes, bars en culi-shops als ‘Taart van m’n tante’ en ‘Mme Jeanette’.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking