English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Rossen door de rosse buurt - wallen wandeling€ 15 p.p. incl. BTW

De rosse buurt, spreekt al jaren tot de verbeelding. De meeste toeristen kennen deze buurt vanwege de dames achter het raam, maar weet u ook dat hier de geschiedenis van Amsterdam begon? Genoeg gespreksstof dus voor onze gids, die u tijdens deze wallen- en centrum-tour boeiend zal vertellen over de dames en het werk, maar u ook meeneemt naar de mooiste (soms verborgen) plekjes. U kijkt uw ogen uit! Een tussenstop bij het Informatie Prostitutie centrum is mogelijk, vooraf op aanvraag.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 190,00 incl. BTW
 Ook leuk! Op stap met Jannie!, Plat Amsterdams met Tante Sjaan
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben het erg leuk gehad. Onze gids wist aardig veel te vertellen over het verleden en het heden van de Rosse buurt. Daarna naar een kroegje in de Jordaan geweest, perfect avondje gehad. Ook de vrijgezel mailde net dat hij het erg leuk vond en daar ging het natuurlijk om. Nog bedankt voor het regelen op de korte termijn! (...) Nogmaals bedankt
Niels van der Rijst
De wandeling was SUPER, zijn uitleg uitstekend, iedereen heeft genoten en eigenlijk was de tijd te kort......maar aan alles komt een eind. (...) Iedereen heeft zich uitstekend vermaakt, met dank aan de gids.
Ministerie van Justitie
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking