English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Hofjes Hoppen€ 15 p.p. incl. BTW

Er zijn nog diverse hofjes uit 1600 en 1900 bewaard gebleven en te bekijken. Bij een hofje zijn de huisjes in een U- of L-vorm gebouwd rond een zogeheten bleekveld (tegenwoordig vaak een tuin). Rijke Amsterdammers lieten oude mensen gratis wonen in de kleine huisjes die aan de achterkant van de bewoning aan de straatkant werden gebouwd waardoor ze vaak moeilijk te zien zijn. U zult vast verrast zijn over de plekken waar u komt en de verborgen schoonheid ervan.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: +/- 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking