English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘In Style‘ op de fiets - fietstour op hippe fiets€ 22 p.p. incl. BTW

Cruise de stad door met deze ‘City Cruiser‘. Deze fiets is je-van-het in Amerika, maar ook in Nederland misstaat ie niet. Het model heeft een ‘relaxte’ uitstraling door het brede lage stuur, ‘de aluminium spat-borden en de kleinere wielen...‘gestyled’ om er lekker op te rijden en gezien te worden. Wilt u met uw gezelschap opvallen en de mooiste plekjes van de stad zien? Onze gids cruised graag met u mee!

Wat gaat u zien?
Amsterdam is een fietsstad, dus u komt op veel plekken. Denk aan het mooie Vondelpark, de grachtengordel, de negen straatjes, het centrum, een stukje wallen (niet overal i.v.m. bruggetjes), de Jordaan.....

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur (inclusief ophalen en wegbrengen van de fietsen)
 Prijs: Euro 22 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 240,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids(en) en fietshuur
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking