English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Foetsie met het fietsie‘ - fietstour door Amsterdam€ 22 p.p. incl. BTW

Amsterdam is een ideale fietstad. Dus gaat u met onze gids ‘foetsie met het fietsie‘, want hij/zij neemt u mee over bruggen en door stegen, naar lege en overvolle wegen. Laat u verrassen door alles wat u ziet en hoort, maar vergeet niet te trappen en de hand bij de fietsbel te houden. Heeft u ‘m niet nodig als waarschuwing, dan kunt er samen altijd nog een leuk deuntje mee tringelen. De route? Die wordt in overleg bepaald, dat is wel zo handig!

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dam. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur (inclusief samen ophalen en wegbrengen van de fietsen)
 Aantal personen: Maximaal 20 personen per gids
 Prijs: Euro 22 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 270,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids en fietshuur
 Exclusief: Drankjes tijdens de tour. Wilt u iets drinken? Of achteraf ergens borrelen? Laat het ons van te voren weten of regel dit ter plekke met de gids
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking