English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Ga mee naar de PC!€ 19 p.p. incl. BTW

De PC Hooftstraat is de duurste winkelstraat van Nederland. Tout bekend Nederland koopt hier zijn kleding en schoeisel, of beter gezegd: laat dat in de meeste gevallen over aan zijn/haar ‘personal assistent’, die hier met tassen vol de deur uit wandelen. Ga met ons mee naar de PC en omgeving en zie de meest luxe shops van dichtbij. Aan het eind van de straat komt u in het beroemde Vondelpark, en maakt u een lusje door het groen. Aangekomen bij het Leidseplein wacht een heerlijke kop koffie of thee in het prachtige hotel Américain.

Begin- en eindpunt
Meestal start deze tour in de buurt van het Leidesplein. Dit is gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur
 Locatie: Pc hooftstraat, vondelpark en omgeving
 Prijs: Euro 19 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 230,00 incl. BTW
 Inclusief: Enthousiaste en kundige gids(en), 1 koffie/thee p.p
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking