English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Kijken bij de rijken!‘ - tour langs chique Amsterdam€ 25 p.p. incl. BTW

Wilt u weten waar en hoe in Amsterdam de rijken wonen? Nu en vroeger? Onze ‘kijken bij de rijken tour’ neemt u mee door het centrum van de stad en langs de grachten, daar waar appartementen en huizen voor torenhoge bedragen de toonbank over gaan. Na de wandeling bezoekt u museum Willet Holthuysen, een prachtig ingericht grachtenpand waar u terug gaat in de tijd en ziet hoe de rijken vroeger woonden.

Tijden:
Aanvangstijden zijn in overleg. Hou er rekening mee dat het museum om 17.00 uur sluit.

Begin- en eindpunt
Meestal start deze tour in de buurt van de Dam. Dit is gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
   
 Duur: 2 uur (waarvan +- 1 uur in het museum)
 Locatie: Grachtengordel amsterdam
 Prijs: Euro 25 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 300,00 incl. BTW
 Ook leuk! Poppetjes kijken
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking