English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


‘Money Party $$$’ - Wie is de Donald Trump van de avond? € 90 p.p. incl. BTW
De ‘Money Party’ is een onvergetelijke happening waarbij uw gasten zich zonder zorgen kunnen baden in weelde of onder een brug hun slaapplaats moeten gaan inrichten...Ja, werkelijk alles draait om geld tijdens dit unieke spel dat al begint bij binnenkomst! Het doel is om zoveel mogelijk poen te verzamelen en dat gaat soms op slinkse, dan weer op een slimme en creatieve manier...Onze verborgen acteurs helpen uiteraard een handje en een DJ draait de lekkerste muziek.

Meer info ‘Money Party $$$’ - Wie is de Donald Trump van de avond?
Nieuw Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Pokeren
  Amsterdam    Utrecht  

Op stap met Jannie + Travestieshow met 3-gangen diner € 57 p.p. incl. BTW
Amsterdam en wat gekkigheid? Dat past perfect bij elkaar! Daarom begint uw avond in het Travestietheater, waar ‘de dames‘ u een heerlijk 3-gangen diner serveren en ondertussen zorgen voor het nodige vermaak. Daarna haalt onze Jannie u op en neemt u mee door de Jordaan of over de Wallen, wat u wilt. Gekleed in luipaard- en tijgerprint en behangen met ‘bling-bling’ geeft Jannie u de laatste roddels, maar komt u ook van alles te weten over de stad en de bijzondere plekjes.

Meer info Op stap met Jannie + Travestieshow met 3-gangen diner
Wandel_en_fietstour Op stap met jannie_1
  Amsterdam  

Salsa ‘Lady style‘ + 4-gangen diner ‘in style‘ € 56 p.p. incl. BTW
Speciaal voor de Ladies! Een arrangement in ‘style‘. Je waant je op zonnig Cuba tijdens onze ‘Ladies Only! ‘salsa workshop. Bij ‘Lady style‘ legt onze ervaren ‘salsero‘ de nadruk op styling en vooral hoe de bewegingen vrouwelijk te maken met aandacht voor sierlijke armbewegingen en voetenwerk. Eenmaal uit gedanst ga je in stijl aan tafel in dit hippe restaurant vlakbij het Rembrandtplein, waar met liefde aandacht is besteed aan de styling en ook het eten. ‘Yummy!‘

Meer info Salsa ‘Lady style‘ + 4-gangen diner ‘in style‘
style
  Amsterdam  

‘Going Dutch!‘ The Undutchables + Hollandse keuken € 120 p.p. incl. BTW
Dompel uzelf onder in de Nederlandse cultuur met de ludieke workshop ‘The Undutchables‘ en een kookworkshop ‘Hollandse kost‘. In een gezellig café ervaart u met elkaar wat ons Nederlanders zo uniek maakt o.a. door het spelen van (stereo)typetjes in situaties waarin wij ons echt onderscheiden van andere culturen. En wat schaft de pot? Na de workshop bereidt u in onze knusse kookstudio uw eigen prakkie, met de verrassende kookworkshop Hollandse pot.

Meer info ‘Going Dutch!‘ The Undutchables + Hollandse keuken
The Undutchables_3
  Amsterdam  

‘Lama Lachen‘- theatersport en Boom Chicago! € 104 p.p. incl. BTW
Samen met uw collega`s blijkt u van nature inventiever te zijn dan u misschien denkt. Bij de theatersportworkshop `Lama Lachen‘ mag u alles wat u eerder geleerd heeft vergeten, want hier draait het om improvisatie. Niet nadenken, maar doen. Eng? Helemaal niet, want u staat er niet alleen en onze trainers / acteurs laten iedereen schitteren tijdens deze teambuilding workshop. ‘s avonds gaat u bij Boom Chicago! lekker eten en de kunst afkijken van de profs. Ook leuk in combinatie met een andere workshop, voor een echte talentenjacht!

Meer info ‘Lama Lachen‘- theatersport en Boom Chicago!
Amsterdam Boom Chicago restaurant
  Amsterdam  

‘Story Story Night‘ - (ont)spannend diner met troubadour € 60 p.p. incl. BTW
Onze ‘Story, Story Night‘ -avond is een (ont)spannend avondje uit, waarbij u tussen de gangen door geniet van prachtige verhalen en songs van onze troubadour / verhalenverteller. De ene keer zijn de teksten ontoerend, dan weer spannend, komisch of zelfs absurd, maar altijd zorgen ze voor het nodige vermaak. Wilt u een passend thema? Kerst (Scrooge!), afscheid (van een collega), of moet het in het teken staan van de gerechten die u krijgt? Alles kan en wij zorgen uiteraard voor een passende locatie, waar dan ook!

Meer info ‘Story Story Night‘ - (ont)spannend diner met troubadour
Nieuw Verhalenverteller_moorddiner 142x107
  Amsterdam    Utrecht  

Popquiz avond ‘Kennen jullie deze nog...? € 47 p.p. incl. BTW
Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is echt een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits, luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in uw team of bedrijf! Na dit leuke vertier is het tijd voor een lekker diner in een fris en gezellig restaurant in hartje centrum, op steenworp afstand van het CS, met uitzicht over het water. Dus ideaal gelegen!

Meer info Popquiz avond  ‘Kennen jullie deze nog...?
Popquiz Modern Talking 142x107
  Amsterdam    Utrecht  


   Amsterdam >>
   Rotterdam >>
   Utrecht >>