English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


Feestje op het Water & Plat Amsterdams met tante Sjaan € 40 p.p. incl. BTW
Een geliefd arrangement voor een scherpe prijs waarbij u onze topper ‘Plat Amsterdams met tante Sjaan‘ combineert met een heerlijke vaartocht over grachten. In een gesellig café in de binnenstad ontvangt Sjaan u voor een vermakelijke cursus Mokums dialect. (Wat sie je dr lekker aat schat!) Goed voor de teamspirit en de lachspieren. Na de workshop wandelt u naar de boot voor een mooie vaartocht van een uur. Kunt u, terwijl de stad aan u voorbijtrekt, nog effe Mokums met elkaar spreken.

Meer info Feestje op het Water & Plat Amsterdams met tante Sjaan
Bedrijfsuitje_vrijgezellenfeest plat amsterdams5
  Amsterdam  

Poppetjes kijken - da‘s een leuke bezigheid in Amsterdam! € 85 p.p. incl. BTW
Tijdens dit complete arrangement gaat u poppetjes kijken op de Wallen (daar is altijd wat te zien en te beleven!) en bezoekt u Mme Tussauds waar u alle bekenden der aarde in de ‘poppetjes van hun ogen‘ kijkt. Daarna strijkt u neer op een terras of in een gezellige kroeg en kunt u, onder het genot van een drankje lekker bijkletsen en natuurlijk zien en gezien worden. ‘s Avonds wacht een heerlijk 3-gangen diner in een travestietheater. Juist, u snapt het al, da‘s heerlijk eten en ..poppetjes kijken!

Meer info Poppetjes kijken - da‘s een leuke bezigheid in Amsterdam!
robbie_williams_kus 142x107
  Amsterdam  

Popquiz avond ‘Kennen jullie deze nog...? € 47 p.p. incl. BTW
Deze swingende wedstrijd vol muziek en fun is echt een aanrader voor jong en oud! Zing lekker mee met oude én nieuwe hits, luister naar tunes van televisieseries en films en bluf elkaar af met je kennis...zeker weten dat dit voor wat gezonde competitie zorgt in uw team of bedrijf! Na dit leuke vertier is het tijd voor een lekker diner in een fris en gezellig restaurant in hartje centrum, op steenworp afstand van het CS, met uitzicht over het water. Dus ideaal gelegen!

Meer info Popquiz avond  ‘Kennen jullie deze nog...?
Popquiz Modern Talking 142x107
  Amsterdam    Utrecht  

‘Bekijk ’t eens van een andere kant!’ € 40 p.p. incl. BTW
Weet u wat leuk is? Om u als Hollander eens een spiegel voor te houden. En om een stad te zien vanuit een andere ooghoek. Dat is de insteek van dit leuke arrangement waarbij u alles eens van een andere kant bekijkt. De middag begint met onze nieuwe workshop ‘The Undutchables‘, waarin jullie kennis over Nederland wordt getest én er leuke typisch hollandse scenes worden gespeeld. Na een boel lol gaat u aan boord om Amsterdam te verkennen vanaf het water.

Meer info ‘Bekijk ’t eens van een andere kant!’
Vrijgezellenfeest_bedrijfsuitje Undutchables
  Amsterdam  

Plat Amsterdams met tante Sjaan & Op stap met Jannie € 45 p.p. incl. BTW
Twee toppers uit ons aanbod, in één arrangement! `Plat Amsterdams met Tante Sjaan‘ en op stap met de met goud en tierlantijnen behangen ‘Jannie‘. Dat wordt gegarandeerd een plezierige middag! Sjaan leert u de fijne kneepjes van het prachtige Mokums dialect `An maan laaf gein polonaise‘! en Jannie neemt u mee naar de leukste plekjes van de stad en geeft u onderweg uiteraard ook haar ongezouten mening.

Meer info Plat Amsterdams met tante Sjaan & Op stap met Jannie
Plat amsterdams - tante Sjaan
  Amsterdam  

‘Van Amsterdam tot Afrika‘! € 84 p.p. incl. BTW
In dit afwisselende arrangement reist u met uw collega’s van ‘Amsterdam tot Afrika’! De dag begint met een lekkere lunch en als de buikjes vol zijn is het tijd voor onze topper ‘Plat Amsterdams met tante Sjaan‘. Van haar leert u in een ‘gesellig café‘ op ludieke wijze het Mokums dialect. Als u dat onder de knie heeft, haalt onze gids u op voor een leuke wandeling en wordt u aan het eind af gezet bij een authentiek Afrikaans restaurant waar een ‘lekkere belevenis‘ wacht.

Meer info ‘Van Amsterdam tot Afrika‘!
Amsterdam etiopisch restaurant
  Amsterdam  

Lekker op de Tandem - Lunch - Lama Lachen! € 72 p.p. incl. BTW
Spring maar achterop! Dat kunt u tegen uw collega roepen als u klaar bent voor onze ‘Toffe Tandemtour‘ en op deze leuke manier Amsterdam ontdekt. Maar let op: we willen geen ruzie, dus misschien even tossen over wie er voor- en wie er achterop mag? Als het sightsee-en achter de rug is en het ijs gebroken, is het tijd voor ‘Lama Lachen‘, onze populaire theatersportworkshop. A la ‘De Lama‘s‘ kruipt u met onze trainer in de huid van. Lol Gegarandeerd!

Meer info Lekker op de Tandem -  Lunch -  Lama Lachen!
Tandemtour
  Amsterdam  

Lekkere lunch - S-Factor! - Rossen door de rosse buurt € 52 p.p. incl. BTW
U gaat een onvergetelijke middag voor jong en oud tegemoet als u dit nieuwe arrangement boekt. Vlakbij de Zeedijk nodigen we u uit voor een lekkere lunch. En dan is ‘Mokumse Mien‘ aan de beurt, om uw kennis te testen van de smartlap en het Nederlandse lied. Toppers van toen en de hits van nu komen langs, maar wie kent ze het best? Als de S-Factor strijd voorbij is, wordt u opgehaald voor een wandeling op de beroemde wallen en door het mooie centrum.

Meer info Lekkere lunch - S-Factor! - Rossen door de rosse buurt
Nieuw Bedrijfsuitje S factor
  Amsterdam  

XL ! - Extra Large, Extra Fun! (talentenjacht optioneel) Prijs op aanvraag
Een uniek en gevarieerd programma, speciaal voor de grote(re) groepen. Met veel mensen is het vaak lastig om een onvergetelijk en gevarieerd uitje te plannen met verschillende onderdelen op één of juist meerdere locaties in de binnenstad of op (uw) locatie. Laat dat nou onze specialiteit zijn! Tijdens uw bedrijfsuitje wordt uw groep dan weer opgesplitst, dan weer samengebracht, zodat de dag één geheel vormt en de verschillende teams een fantastische (mid)dag beleven...Met of zonder talentenjacht aan het eind!

Meer info XL ! - Extra Large, Extra Fun! (talentenjacht optioneel)
Bedrijfsuitje_dagarrangement XL
  Amsterdam    Rotterdam    Utrecht  

‘Straatpraat‘! € 85 p.p. incl. BTW
‘Straatpraat‘ is een uniek arrangement waarbij u Amsterdam ziet, de taal van de straat spreekt én gezellig samen bezig bent. De middag begint met een privé tour van onze ‘Jannie‘, die in tijgerprint u de leukste plekjes van de laat stad zien. Daarna zet ze u af bij het café waar u letterlijk de taal van de straat spreekt, of is het zingt? U rapt hier namelijk samen uw eigen gemaakte (bedrijfs)rap die natuurlijk wordt opgenomen. Daarna wacht een heerlijk diner in een travestie restaurant in hartje stad.

Meer info ‘Straatpraat‘!
Nieuw Wandel_en_fietstour Op stap met jannie_1
  Amsterdam  


   Amsterdam >>
   Rotterdam >>
   Utrecht >>