English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Human Beatbox’vanaf € 0 p.p. incl. BTW

Je mond valt vast letterlijk open van verbazing als je het filmpje bij deze workshop bekijkt, dat weten we zeker. Het komt van ‘You Tube‘ en is in korte tijd bijna 17 miljoen (!) keer bekeken, door mensen van over de hele wereld. Geen wonder, want wat die Franse jongen met zijn ‘Human Beatbox‘ uit z‘n mond krijgt, is ongelooflijk. Nu zijn jij en je vrienden aan de beurt! Boots met je eigen mond een heel drumstel na. Alleen een drumstel? Nee, onder begeleiding van onze enthousiaste ‘beatboxer‘ tover je de waanzinnigste geluiden uit je mond. Aan het eind van de workshop vorm je samen een heus orkest, zonder instrumenten!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   Enkele reacties:

We hebben het enorm naar ons zin gehad. Hele leuke relaxte workshop door prima begeleiders.
Mochten we nog eens op zoek zijn naar een leuke uitje zullen we zeker aan jullie denken! Nogmaals dank voor de organisatie.

Marcel
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking