English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Feestelijke schilderworkshop met naaktmodel€ 43 p.p. incl. BTW

Een naaktmodel schilderen lijkt hilarisch en dat is het natuurlijk ook. Maar weet je dat iedereen uiteindelijk gewoon een mooi schilderij wil, dus het model gaat zien als een stilleven? Dus: pak je kwast en vereeuwig jullie vrouwelijke (voor de mannen) of mannelijke model (voor de dames) op het doek!

Onze kunstenaar geeft gouden tips, dus succes gegarandeerd. Ja ook als je denkt dat je het niet kan! Fris, wijn, bier en snacks zijn bij de workshop inbegrepen, dus de hele middag is verzorgd.
Veel plezier!

Locatie
De workshop vindt plaats in een mooi en licht atelier vlakbij het Vondelpark.

Prijs
De eerste 15 personen: Euro 47 p.p. incl. BTW
Vanaf de 16e persoon: Euro 43 p.p. incl. BTW

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   Enkele reacties:

Wij hebben maar één woord voor afgelopen vrijdag en dat is SUPER!! Wat een leuke middag hebben wij gehad. De schilder en onze naakte vriend waren hartstikke aardige leuke mannen. En ja we hebben ook nog echt leuke schilderijen gemaakt. In het begin natuurlijk lachen geblazen, maar uiteindelijk waren we serieus aan het werk. Jullie ook bedankt voor de manier waarop alles geregeld is, een prettige manier van boeken. Ik zou zeggen tot de volgende ronde.
We bedenken wel weer een reden voor een feestje.

Hennie van de Vuurst
Het vrijgezellenfeestje was zeer geslaagd. We hebben enorm genoten van het naaktmodel schilderen en stonden eerlijk gezegd verbaasd te kijken dat we toch nog zo veel talent onder ons hadden. En ook de bruid vond het heel geslaagd. Ik ben toevallig zelf secretaresse dus mocht de gelegenheid daar zijn, dan zal ik ook zeker aan jullie denken bij een bedrijfsuitje. Bedankt voor alles!
Claudia Clausen
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking