English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Sensueel dansen en bewegen - Voel je op en top vrouw!vanaf € 0 p.p. incl. BTW

Vrouw zijn is niet altijd even makkelijk. Je moet van alle markten thuis zijn, 1000 dingen tegelijk kunnen doen, op hoge hakken lopen, kinderen baren en tussen de bedrijven door ook nog sexy zijn...Het is niet niks, dus gaan wij je een handje helpen!

Onze nieuwste hit heet ‘sensueel dansen en bewegen’ en is voor alle dames die lol willen hebben, maar ook vrouwelijker en elegalanter willen leren bewegen. Door de oefeningen en de gouden tips die onze enthousiaste danseres geeft, voel je je na de workshop gegarandeerd op en top vrouw en zul je zien dat de extra sex-appeal wonderen doet!

*** Deze workshop is ook mogelijk in combinatie met de leuke ‘Stiletto workshop‘ of onze ‘t geheim van een striptease‘. Dan duurt het 2 uur en kost het Euro 39 p.p. ***

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   Enkele reacties:

De workshop was erg geslaagd! We hebben erg veel lol gehad en dat was natuurlijk ook de bedoeling! De instructrice deed het met veel enthousiasme en kon het goed overbrengen.
Er zijn zelfs meiden die het overwegen om een cursus te gaan volgen!
Wie weet tot een volgende keer!

Iris
Het was super geslaagd! Bedankt voor de organisatie.
Bianca de Groen
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking