English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Ladies Only!’ Salsa workshop ‘Ladystyle’€ 25 p.p. incl. BTW

Een swingende workshop salsa, speciaal voor de ‘Ladies’!

Waan je op een minivakantie in Cuba en beleef dé dansreis. Geniet van de opzwepende muziek, een ongetwijfeld stralende aanstaande bruid en waarschijnlijk ook tropische temperaturen. Tijdens deze workshop ‘Lady Style’ leer je de beginselen van salsadansen, maar vooral hoe je je dansbewegingen vrouwelijk kunt afronden. Er is speciale aandacht voor flashy arm- & footwork. Geen twijfel meer over mogelijk: na deze workshop voel je je op en top vrouw: Hip én elegant!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Locatie: Een dansstudio in of rond het centrum
 Prijs: Euro 25 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 240,00 incl. BTW
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Wij hebben zeer zeker genoten van het salsa dansen op het vrijgezellenfeest! De bruid to be was erg enthousiast over de dansleraar en was blij dat ik jullie site had gevonden, wij hebben dan ook helemaal geen op of aanmerkingen, het was gewoon helemaal TOP. Bedankt voor jullie interesse en enthousiasme!
Carolien Blits
We hebben een enorm leuke workshop gehad.
Precies zoals het leuk is voor een groep meiden tijdens een vrijgezellenfeest. De docente was enthousiast en vol energie. Leerde ons veel, maar was ook heel erg relaxed en heeft de aanstaande bruid leuk in het zonnetje gezet.
Alle meiden vonden het leuk, de een is meer bekend met dansen dan de ander maar zelfs de meiden die de danspassen moeilijk vonden hebben een leuke tijd gehad. De lerares deed erg haar best iedereen bij de les te betrekken en te zorgen dat iedereen mee kon komen.
Er is veel gelachen en het was erg geslaagd!!

Frederique
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking