English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘Royal Bluf’ - poker workshop€ 34,50 p.p. incl. BTW

Zet je pokerface op en speel het spel!
Tijdens dit kaartspel is het de bedoeling om de hoogst mogelijke kaartcombinaties te maken met onder andere de kaarten ‘aas‘, ‘heer‘, ‘vrouw‘ en ‘boer‘ waarbij je mag ‘bluffen‘ naar hartelust. Sterker nog... wie goed kan ‘bluffen‘ en de juiste ‘pokerface‘ weet op te zetten, heeft een grote kans te winnen.

Van een ervaren pokeraar leer je behalve de basis ook hoe je dat winnende ‘pokergezicht‘ kunt trekken. Heb je de felbegeerde ‘Royal Flush‘ of win je door uw ‘Royal Bluf‘?

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Onbeperkt drankenarrangement
Wil je de knip thuislaten? Van tevoren weten waar je aan toe bent? Kies dan voor ons Hollandse drankenarrangement. Voor Euro 7.50 p.p.p.u. (inclusief BTW) kun je onbeperkt huiswijn/bier/fris nuttigen. Ideaal!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Rotterdam
   
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 2 uur
 Prijs: Euro 34,50 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 310,50 incl. BTW
 Inclusief: Proffesionele begeleiding, huur locatie, 2 drankjes p.p. , 1 kaartspel voor de beste ‘pokerface‘, pokerset voor winnaar
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

(..) Pokeren was super! Het enige nadeel waar ik totaal geen rekening mee had gehouden was dat onze vrijgezel als winnaar uit de bus is gekomen..... dat wil je natuurlijk niet. Hahahaha. En al helemaal niet, omdat hij bij tante Sjaan ook als beste platprater naar voren was gekomen. Kort samengevat: alles was perfect en liep zoals het moest lopen. Iedereen was razend enthousiast en ik kon me niet inhouden om een beetje reclame voor jullie te maken. De volgende keer zal ik zeker weer aan jullie denken. Ik geloof dat mijn vrouw en ik inmiddels 4 vrijgezellenfeesten door jullie hebben laten organiseren.
Pascal van der Waa
De poker work shop was erg geslaagd. Onze pokerleraar deed het uitstekend en met veel enthousiasme. Ook wist hij goed de les ‘centraal‘ te houden en dat valt nog niet mee met 10 kakelende dames! De lokatie was ook goed, omdat het een donkere werfkelder is en dat draagt bij aan de pokersfeer zo midden op de dag.
Kortom, zeer tevreden!

Barbara Visser
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking