English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
workshop Zumba!€ 26 p.p. incl. BTW

Zumba betekent letterlijk ‘snel bewegen en lol hebben‘. Het is dus niet gek, dat het eenvoudig weg onmogelijk is om stil te blijven staan als u en uw collega‘s deze vrolijke muziek horen. Zumba is namelijk een mix van allerlei dansstijlen, die doet denken aan warme zomers en vrolijke mensen: salsa, merengue, samba, reggaeton, bachata en soukou. U wilt lekker bewegen, samen plezier én vrolijke gezichten? Met andere woorden: een onvergetelijk bedrijfsuitje? Doe dan mee!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijgt u een routebeschrijving van ons, zodat u niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Rotterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 26 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 250,00 incl. BTW
 Inclusief: Ervaren en enthousiaste dansinstructeur, 1 drankje p.p, locatiehuur
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

We hebben een hele leuke avond gehad. De Zumba was erg leuk en goed gedaan door de lerares! Het diner was ook erg lekker, Kortom we hebben een leuke dag gehad!
Nogmaals bedankt, en ik zal zeker aan jullie denken als ik nog iets wil organiseren!

Rose-Anne
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking