English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Kookworkshop ‘Deluxe‘ - koken in een prachtige studio€ 69 p.p. incl. BTW

Gezellig samen koken, op hoog niveau, met de mooiste producten en in een prachtige kookstudio in het centrum...dat kan! In deze sfeervolle en professioneel ingerichte kookruimte, gelegen in het stadshart van Utrecht, bereidt u met elkaar een 4-gangen diner met grote aandacht voor ‘Haute Cuisine‘. U wordt begeleidt door een chef-kok die veel ervaring heeft opgedaan op sterrenniveau en u graag de liefde van het vak overbrengt. Dat wordt straks heerlijk koken thuis!

Inhoud kookworkshop
Na het welkom met een aperitief krijgt u uitleg over de te bereiden gerechten, die rechtstreeks uit de restaurantwereld komen, maar dusdanig aangepast zijn dat u de geleerde gerechten thuis makkelijk kunt bereiden. Er wordt in kleine teams gekookt, dus ieder team neemt een deel van het menu voor zijn rekening zodat u daarna ook gezamenlijk aan tafel kunt. Over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken, want dit wordt voor u gedaan!

Seizoensgebonden ingrediënten
Tijdens de kookworkshop wordt er altijd gewerkt met seizoensgebonden ingrediënten waardoor de kwaliteit hoog is. Wordt ook geïnspireerd door wat de natuur ons elk seizoen brengt!

Omdat er altijd met seizoensgebonden producten wordt gewerkt, verandert het menu regelmatig. Ter indicatie vindt u hieronder een voorbeeld menu, zodat u een idee heeft van wat u kan verwachten.

Voorjaarsmenu


 Details per stad:
Utrecht
   
   
 Duur: 4 uur
 Aantal personen: 10 - 40 personen. Bent u met meer? Dan huren we graag een andere locatie voor u
 Prijs: Euro 69 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 690,00 incl. BTW
 Inclusief: Personeel, locatie, diner
 Exclusief: Drankjes. Deze gaan op nacalculatie
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

De kookworkshop kreeg van alle deelnemers unaniem het predikaat VOORTREFFELIJK!
Alle ingrediënten waren aanwezig om de avond tot een succes te maken.
De gastheren/koks waren tof; de lokatie was O.K. Het eten en drinken was heerlijk, de kookkunsten van ons gezelschap uiteraard uitmuntend!
Kortom: een zeer geslaagd uitje!

Achmea, Helma Segers
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking