English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Tailor Made Vergaderen - dan zit u altijd goed!€ 0 p.p. incl. BTW

Vergaderen saai? Bij ons niet! Of juist wel, wat u wilt! Wij kennen Utrecht op ons duimpje en weten precies waar u zijn moet voor de perfecte meeting. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, dan doen wij u een passend voorstel en zit u altijd goed. En na de meeting? Of tussendoor? Dan is het tijd voor een leuke activiteit! Zo schudt u de vergadering van u af en is het tijd voor ‘teambuilding‘ en plezier...

Vergader locaties
Utrecht kent vele vergaderlocaties. Van informeel tot formeel, van eenvoudig tot luxe. Laat ons weten wat u in gedachten heeft, dan doen we u graag een voorstel dat daar op aansluit.

En na het vergaderen?
En na het vergaderen? Dan is het tijd voor een leuke activiteit? U kunt vrij combineren uit ons aanbod, dus er is van alles mogelijk. Wat altijd goed aanslaat: ‘Plat Amsterdams met tante Sjaan‘, Lama Lachen - theatersport, een leuke wandel- of fietstour (even lekker een frisse neus!), lekker zingen of onze Popquiz..maar er kan nog veel meer.

Diner
Wilt u hierna nog samen dineren? We hebben veel mogelijkheden, ook als u privé wilt dineren met uw eigen gezelschap. Kijk hiervoor in onze restaurantlijst of laat ons weten wat u precies zoekt, dan doen wij u graag een voorstel dat daarbij aansluit.
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: Zo lang u wilt!
 Locatie: De locatie die we voor u selecteren, hangt af van uw wensen, groepsgrootte en vervolgprogramma
 Prijs: Euro 0 p.p. incl. BTW


 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking