English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Flamenco met Sangria€ 25 p.p. incl. BTW

Gevoelig, flamboyant, sierlijk en krachtig... dat is Flamenco. Het is de verzamelnaam voor de dans, het gitaarspel en de zang afkomstig uit de zigeunercultuur van ‘Andalucia’, in het zuiden van Spanje. Waar het om gaat is ‘emotie’... liefde en vreugde, zon, wijn en eten maar ook melancholie en verdriet. Onze Spaanse ‘Lola’ leert je de basis van de ritmes, danspassen en armbewegingen.

Je wordt door haar welkom geheten met een vers gemaakte ‘sangria’, een heerlijke traditionele wijn met vruchten die in Spanje veel gedronken wordt. De bruid (of bruidegom) wordt versierd met een flamenco-sjaal en speciale oorbellen.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een passende locatie in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 25 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 230,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele docente, locatie, 1 glaasje sangria p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, Duizend en één nacht
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Het Flamenco dansen was een groot succes. De spaanse lerares, deed het ook heel leuk en professioneel! Ook de zelfgemaakte sangria was erg lekker. Het restaurant was ook gezellig, goede bediening en het eten goed. Leuk adres, een aanrader!
Jacqueline Verhoef
We hebben een super dag gehad, het was echt heel leuk!!!
De bruid heeft een geweldige dag gehad en volgens haar was het een dag om nooit te vergeten. Zoals een vrijgezellenfeest hoort te zijn, dus ja dan is de dag dus goed geslaagd. Mocht er weer een feest zijn dan denk ik aan jullie

Bianca Kuin
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking