English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘It’s show time’ musical dance€ 25 p.p. incl. BTW

Je bent een ster tijdens deze feestelijke showmusical dansworkshop. In een aangename dansstudio werk je aan een choreografie in de sferen van de musicals Chicago en/of Cabaret, de musicals Fame, Grease, Mamma Mia of Saturday Night Fever. Vooraf kun je jouw voorkeur doorgeven. Een ervaren en enthousiaste choreografe begeleidt je en ook zonder enkele danservaring gaat het zeker lukken. Dus, Broadway of Joop van den Ende.... here we come!

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Utrecht
   
Rotterdam
   
   
 Prijs: Euro 25 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 240,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele begeleiding, huur locatie, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, MTV-Dance, Go go discodance
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

Ik en de andere mensen van het vrijgezellenfeest waren erg tevreden over de workshop. Het werd heel erg leuk gedaan door de docente. Ze was erg enthousiast en had een duidelijke uitleg.Bedankt voor de mooie workshop!
Anita Spil
Bedankt voor het organiseren van de workshop Musical dans. Het is ons heel erg goed bevallen. We waren allemaal heel erg enthousiast! We hadden een hele leuke dansdocente, onze complimenten! Als ik in de toekomst nog iets wil regelen klop ik zeker bij Doubledutch Events aan! Bedankt!
Leoni
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking