English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘MTV Dance’€ 25 p.p. incl. BTW

Zou je net zo willen dansen als Justin, Britney, J-lo of Janet? Dit kan je leren tijdens deze energieke dansworkshop. Onze professionele dansdocente laat je kennismaken met de trends in de ‘dance grooves’ die je nu op de tv ziet. City jam, streetdance, hiphop, R&B komen allemaal aan bod.

Er wordt een kleine choreografie ingestudeerd die je aan het einde met elkaar kunt uitvoeren. Voor deze workshop heb je geen danservaring nodig maar wel zin en een beetje lef. Deze workshop is een goeie start voor een avondje lekker stappen in een discotheek of club.

Locatie
De workshop wordt gegeven in een dansstudio in of om het centrum. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Rotterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur
 Prijs: Euro 25 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 240,00 incl. BTW
 Inclusief: Professionele danseres, huur locatie, 1 drankje p.p
 Ook leuk! Wandel- en fietstours, It‘s show time!, Go go discodance
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsEnkele reacties:

De workshops ‘MTV-dance‘ en ‘Zelfverdediging‘ waren ontzettend leuk. Iedereen heeft genoten! Heel erg bedankt voor jullie hulp.
Elisabeth Vismans
Hartelijk bedankt voor de leuke MTV les, mede door dit is deze dag voor ons en natuurlijk de vrijgezel een onvergetelijke dag geworden!!!
Martine Robles de Medina
Meer reacties weergeven >>Informatie  Boeking