English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
‘The Undutchables’ - een unieke & ludieke workshop€ 32 p.p. incl. BTW

Kijk door de ogen van een buitenlander naar ons Nederlanders. Dat is in het kort wat je doet tijdens deze unieke workshop, gebaseerd op het beroemde boek ‘The Undutchables’, waarin wij Hollanders op de hak worden genomen. Waaraan herkennen wij onszelf en op welke eigenaardigheden willen we liever niet gewezen worden? Dompel je onder in de Nederlandse cultuur en gebruiken met een kleine quiz en speel samen echte Nederlandse (stereo)typetjes in situaties waarin wij ons echt onderscheiden van andere culturen. Onze doorgewinterde actrices nemen je graag bij de hand tijdens deze hilarische cursus zelfkennis.

Locatie
De workshop wordt gegeven in privé ruimtes van gezellige café’s in het centrum van de stad. Uiteraard krijg je een routebeschrijving van ons, zodat je niet verdwaalt op de dag zelf!

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wil je nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld vrijgezellenfeest? We hebben nog veel meer! Je kan vrij combineren uit ons aanbod en zo je eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons je wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Amsterdam
   
Rotterdam
   
Utrecht
   
   
 Duur: 1,5 uur (tot 30 personen) 2 uur (vanaf 30 personen)
 Locatie: Een gezellig café in de binnenstad
 Aantal personen: Maximaal 75 personen per groep. Bent u met meer? Geen probleem, wij passen dan uw programma aan
 Prijs: Euro 32 p.p. incl. BTW
 Minimumbedrag: Euro 320,00 incl. BTW
 Inclusief: Locatie, actrice(s), 1 hollands jenevertje en tekstboekje p.p., gebruik van kleding, presentje voor de winnaars’ en privé-locatie
 Ook leuk! Een dagarrangement, Wandel- en fietstours, Plat Amsterdams met tante Sjaan, Lama lachen!
Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking