English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Museumkwartier€ 15 p.p. incl. BTW

Het Museumkwartier is het karakteristieke zuidelijke deel van de oude binnenstad van Utrecht waar veel oude gebouwen te vinden zijn naast de diverse musea en uitgaansgelegenheden. Bekend is o.a. het plein van het Ledig Erf en de straten Lepelenburg, Oudegracht, Nieuwegracht, Lange Nieuwstraat, Geertebuurt, Springweg, Mariaplaats en het Domplein. Onze gids vertelt op een boeiende manier over het verleden en de bezienswaardigheden anno 2010.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dom. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Utrecht
   
   
 Duur: 2 uur
 Aantal personen: Max. 20 personen per gids
 Prijs: Euro 15 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking