English
Zoek    
 
 Activiteiten  
 


  Vorige    Overzicht    Volgende  
Tour de Terras!€ 25 p.p. incl. BTW

Met de zomer voor de deur, is het weer tijd voor onze...Tour de Terras!
Onze gids neemt u mee naar de leukste kroegen waar het op het terras goed toeven is. Lekker in de zon, bijkletsen met vrienden of collega‘s, en onderwijl mensen kijken. Een geweldige bezigheid in een stad vol bijzondere types. Tussen de bezoeken door hoort u tijdens de wandeling natuurlijk van allerlei weetjes over de stad, haar bewoners en de wijk. Bij slecht weer wordt binnen wat gedronken.

Begin- en eindpunt
Meestal starten de tours in de buurt van het Centraal Station of de Dom. Deze punten zijn gemakkelijk bereikbaar en dichtbij veel leuke bezienswaardigheden. Organiseren wij ook de rest van uw programma? Dan zorgen we er uiteraard voor dat de onderdelen goed op elkaar aansluiten. Uw gids zal u dan bijvoorbeeld ophalen bij de workshop en na de tour weer afzetten bij het restaurant. Handig toch?

Een andere activiteit?
Spreekt dit toch niet aan of wilt u nog iets anders ernaast doen voor een mooi gevuld programma? We hebben nog veel meer! U kunt vrij combineren uit ons aanbod en zo uw eigen unieke arrangement samenstellen. Vertel ons uw wensen en ze komen uit!
 Details per stad:
Utrecht
   
   
 Duur: 2 uur
 Prijs: Euro 25 p.p. incl. BTW


 Minimumbedrag: Euro 188,00 incl. BTW
 Inclusief: Gids, 3 drankjes (wijn, bier, fris, koffie/thee)
 Ook leuk! Combineer deze activiteit met een diner in één van deze restaurantsInformatie  Boeking